Get Adobe Flash player

Keresés

Tudatos Hírlevél

E-mail cím:

 

 

Csatlakozz Facebook-on!

SFbBox by website

Töltsd fel mert gázos

Google+

Zöld háztartást Zöld Önkéntesekkel

A zöld háztartásvezetés praktikáit és ezekkel kapcsolatos ismeretek átadásának módszereit ismerhetik meg azok a miskolciak, akik csatlakoznak a zöld önkéntesek csapatához. A számukra szóló felkészítő műhelymunka sorozat következő alkalmára február 4-én kerül sor.

 

16142621 1353213884703322 4306454348239732498 n


A zöld önkéntesek csapatába folyamatosan várjuk a jelentkezőket Miskolcon. A számukra szervezett műhelymunka sorozat következő állomásán a zöld háztartás lesz a téma. Minden család számára hétköznapi kihívás, milyen vegyszereket alkalmazzanak a háztartásban és az egészségügyi, környezeti kockázatokat jelentőket mivel válthatják ki. A mosás, tisztítás, tisztálkodás, szépség ápolás egyaránt számos kérdést vet fel a tudatos háziasszonyok számára.

Az önkéntesek felkészítése azért fontos, hogy megismerjék azokat az alapokat, melyekkel kapcsolatban lehet, hogy csak egy-egy részfeladatot kell végezni a városi, iskolai eseményeken, de csak akkor tud hiteles lenni közreműködésük, ha a tevékenység fontos céljait és módszereit összességében is megismerik. Az ismeretbővítésén túl az is cél, hogy ötleteket és javaslatokat gyűjtsünk a programok fejlesztéséhez, valamint önkénteseink aktívan is bekapcsolódhassanak a soron következő közösségi programjainkba, melyeket a Zöld Kapcsolat Egyesülettel és az Ökológiai Intézet Alapítvánnyal szervezünk.

Időpont: 2017. február 4. szombat 10-15 óra között
Helyszín: Miskolc, Kossuth utca 13. 1 emelet
Ellátást, ebédet biztosítunk.
Kizárólag azok jelentkezsét tudjuk elfogadni, akik a műhelymunka egészén részt tudnak venni.
A zöld önkéntesek csapatához csatlakozni, a műhelymunkákra jelentkezni a követező elérhetőségeken lehet:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , 30/899-5004
www.zoldkapcsolat.huwww.ecolinst.hu

Akadálymentesítés

  • Vissza

Támogatók

Kompomata

Hasznos linkek