Get Adobe Flash player

Keresés

Tudatos Hírlevél

E-mail cím:

 

 

Csatlakozz Facebook-on!

SFbBox by website

Töltsd fel mert gázos

Google+

Munkaerőpiaci tanácsadások

 

II. Ingyenes munkaerőpiaci tanácsadás

2014.04.29.

 

2014. április 29-én 10 és 12 óra között 7 szervezettel munkaerő-piaci tanácsadásban részesülhettek a résztvevők a Petőfi Könyvtárban. Itt segítséget kaphattak az elhelyezkedésben a különböző célcsopotok, de bármilyen munkakeresőt is szívesen várták a tanácsadással. A Szikra Alapítvány megváltozott munkaképességű személyeket, a MINŐIES Alapítvány és a Holdam Egyesület a női célcsoportot várta, míg az Új Nemzedék Plusz és a Meló Diák a fiatalabbakat célozta meg. Az N-Alexander Kft-nél biztosításkötés, ingatlan közvetítés munkaköröket kínált fel a látogatóknak. Dialóg Egyesület pedig a tanácsadásban segített. A helyi lakosokat és az érdeklődőket várjuk a további rendezvényeinkre.

 

DSC 0119

 

További információ: http://zoldkapcsolat.hu/images/pdf_letoltes/Norvg%20plakt%20vgleges.pdf

Zöld Kapcsolat Egyesület 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. 06-30/899-50-04 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A program a Norvég Civil Alap finanszírozásával valósult meg.

 

I. Ingyenes munkaerőpiaci tanácsadás

2013.11.25.

 

2013. november 25-én 11 és 13 óra között pedig 4 civil szervezettel munkaerő-piaci tanácsadásban részesülhettek a résztvevők a Petőfi Könyvtárban. Itt segítséget kaphattak az elhelyezkedésben a különböző célcsopotok, de bármilyen munkakeresőt is szívesen várták a tanácsadással . A Kapcsolat-Kihívás Alapítvány megváltozott munkaképességű személyeket, a Szimbiózis a Harmonikus Együtt-létért Alapítvány értelmileg és halmozottan akadályozott fiatalokat, a Regionális Civil Központ Alapítvány pedig hátrányos helyzetű, tartós munkanélkülieket várt.

 

PB250004

 

norveg logok

 

Akadálymentesítés

  • Vissza

Támogatók

Kompomata

Hasznos linkek