Get Adobe Flash player

Keresés

Tudatos Hírlevél

E-mail cím:

 

 

Csatlakozz Facebook-on!

SFbBox by website

Töltsd fel mert gázos

Google+

Parkgondozási akciónap

Parkgondozási akciónapok

 

 

Ideje: 2014. október 26.

Helye: Pálosok Parkja

Kutyajónappal egybekötött parkgondozási akciónapot hirdettünk, első alkalommal a Kuruc és Árpád utca között elterülő Pálosok Parkjában. Az önkéntesek a lehullott faleveleket összegereblyézésével és a virágágyások gondozásával tették szebbé a területet.

 

parkgond1

 

Ideje: 2014. április 22.

Helye: Baráthegyi Közösségi Park

Mozdulj Diósgyőr! névvel családi és sportnapot tartottunk 2014. április 22-én a Baráthegyi Közösségi Parkban. Itt a Föld Napjához kapcsolódóan parkgondozási akcióval is bővült a kínált programok sokszínűsége. Ennek keretében fűszernövény és hortenzia került kiültetésre a bérházak előtti kiskertbe, előzetes regisztráció alapján. A korábban ültetett fák lettek rendbetéve, szárazágak levágásra kerültek.

 

parkgond2

 

Ideje: 2014. május 31.

Helye: Baráthegyi Közösségi Park

2014. május 31-én, szombaton a Zöld Kapcsolat Egyesület pótgyereknappal várta a diósgyőri lakosokat: felnőtteket és gyerekeket egyaránt.
Parkgondozásra invitáltuk a programon résztvevőket, melyhez többen csatlakoztak. Ennek keretében a parkot tették tisztábbá (szemétszedés) és a korábban elültetett fák körüli rész került rendbetételre. Több zsák szemetet szedtek össze a csatlakozók, akiket kisebb ajándékokkal jutalmaztunk (újratollak, zöld kiadványok, lufi).

 

parkgond3

 

Ideje: 2014. augusztus 31.

Helye: Baráthegyi Közösségi Park

2014. augusztus 31-én tartott utolsó Mozdulj Diósgyőr! családi és sportnappal egybekötve parkgondozási akciót hirdettünk ismét, de nem volt túl sok munka, így csak egy kis sepregetésben lehetett részt venni.

 

parkgond4

 

 

 

Téged is várunk parkgondozó akciónapjainkon!

 

Parkgondozás felhívás-page-001

Akadálymentesítés

  • Vissza

Támogatók

Kompomata

Hasznos linkek