Get Adobe Flash player

Keresés

Tudatos Hírlevél

E-mail cím:

 

 

Csatlakozz Facebook-on!

SFbBox by website

Töltsd fel mert gázos

Google+

Szemléletformálás

Az oktatási intézményekben szerezhető lexikális tudás hasznosulása a környezetvédelem területén rendkívül alacsony hatásfokú, amennyiben nem párosul holisztikus megközelítéssel. Az intézmények nevelőinek rálátással kell rendelkezniük a saját földrajzi, fizikai, lakókörnyezetük ismeretére, annak állapotára, a lokális jelenségek globális okainak ismeretével. Míg a tananyaggal kapcsolatos ismeretátadás egyre színvonalasabban folyik az oktatásban, addig a helyes, környezettudatos állampolgárok nevelését szolgáló szemléleti neveléshez még mindig jelentős segítségre van szükségük a pedagógusoknak. Szervezetünk oktatási programjában többféle eszközzel és szolgáltatással nyújtunk támogató tevékenységet pedagógusoknak és diákjaiknak.


Előadások

Témák: Természetvédelmi alapismeretek, Nemzeti Parkok Magyarországon, Védett természeti értékek BAZ megyében, BAZ megye környezetvédelmi problémái, Ökológiai alapismeretek, A fenntartható fejlődés alapjai, Környezet és egészség, Energia, energiahatékonyság stb.


Bemutatók

Komposztálás a családban címmel iskolák, óvodák számára tartunk játékos bemutatókat. Csoportos látogatásra, tanácsadásra van lehetőség a lakosság számára, előzetes bejelentkezés alapján az avasi arborétum lombos fa gyűjteményében található bemutató komposztkertben.

Akadálymentesítés

  • Vissza

Támogatók

Kompomata

Hasznos linkek