Mozdulj Berekalja! – családi és sportnap

  Honfoglalás Park, 2016.04.23. Szombaton (április 23-án) a Honfoglalás Parkban (Miskolc-Diósgyőr, Berekalja) vártuk a diósgyőrieket, ahol félszázan “mozdulhattak” meg, vagy inkább ki a lakótelepekről. Igazi lakótelepen verbuválódott focicsapatok mérték össze az erejüket, ahol a Gól FC lett a nyertes csapat a 3 induló közül. Ezalatt pedig további elmét és testet pallérozó játékok várták a kilátogatókat. … “Mozdulj Berekalja! – családi és sportnap” bővebben

 

Honfoglalás Park, 2016.04.23.

Szombaton (április 23-án) a Honfoglalás Parkban (Miskolc-Diósgyőr, Berekalja) vártuk a diósgyőrieket, ahol félszázan “mozdulhattak” meg, vagy inkább ki a lakótelepekről.
Igazi lakótelepen verbuválódott focicsapatok mérték össze az erejüket, ahol a Gól FC lett a nyertes csapat a 3 induló közül. Ezalatt pedig további elmét és testet pallérozó játékok várták a kilátogatókat. Óriástársassal játszva a KRESZ ismeretek lehetett elmélyíteni, míg a mágnestáblánál egy öko-otthon berendezésére volt lehetőség.

A kézműves játszóház (Fügedi Márta Népművészeti Egyesület, nemezelés, bőrözés) és az arcfestés ismét nagy népszerűségnek örvendett a fiatalok között. A lekváros kenyérevő versenynél is többször sorakoztak a finomságra éhezők. A palánták is hihetetlen gyorsasággal fogytak el, nem kellett őket igazán kínálgatni. A nap zárásaként megérkezett a fagyis autó is, ahol “jegyért” cserébe finomabbnál, finomabbak közül lehetett válogatni – A minőségi fagylaltot a Kisgergely Fagylaltgyártó és Kereskedelmi Kft. garantálta. A program megvalósulását a Norvég Civil Alap támogatta.


További képek: https://www.facebook.com/pg/zoldkapcsolat/photos/?tab=album&album_id=1121087624582617