Mozdulj Bulgárföld! – családi és sportnap 2015.06.14.

2015. június 14-én, vasárnap a Zöld Kapcsolat Egyesület családi nappal várta a bulgárföldi lakosokat: felnőtteket és gyerekeket egyaránt. A programsorozat következő állomása: Kilián (2015. augusztus 23.) A sportosabbak egész délutánon át zajló kispályás focibajnokságon mérhették össze erejüket. Ez alkalommal 3 csapat mérte össze az erejét. Az Ökológiai Intézet Alapítvány fajátékokkal várta a kisebbeket és a … “Mozdulj Bulgárföld! – családi és sportnap 2015.06.14.” bővebben

2015. június 14-én, vasárnap a Zöld Kapcsolat Egyesület családi nappal várta a bulgárföldi lakosokat: felnőtteket és gyerekeket egyaránt.

A programsorozat következő állomása: Kilián (2015. augusztus 23.)

A sportosabbak egész délutánon át zajló kispályás focibajnokságon mérhették össze erejüket. Ez alkalommal 3 csapat mérte össze az erejét.

Az Ökológiai Intézet Alapítvány fajátékokkal várta a kisebbeket és a nagyobbakat. Zöld háztartás témakörben is lehetett informálódni. Majd pedig mágnestáblán egy ökootthont berendezni. A kerékpározás népszerűsítéseként banánturmixot lehetett láberővel tekerve készíteni. A KRESZ ismeretek elmélyítésre pedig óriástárssal, óriásmemorival és kerékpáros szerencsekerékkel vártuk a résztvevőket. Akik még mindig nem fáradtak el, azokat sorversenyre hívtuk. Az édesszájúak pedig lekváros kenyérevő versenyen vehettek részt.

A nagyszámú gyereksereg pihenésképpen kézműves játszóházban élhette ki a kreativitását a TerrAltrix Alapítvány jóvoltából: festés, agyagozás, arcfestés. A Kisgergely Fagyizó jóvoltából egy-egy gombóccal vártuk a játékokban résztvevőket, jutalomként. A miskolci Tourinform felajánlásának köszönhetően további ajándékok kerültek szétosztásra úgy, mint vonalzók, órarendek. A helyszínen Deák-Bárdos Mihály képviselő úr tartott “nyílt fogadóórát”, ahol a helyiek kereshették meg a problémáival. Az “új” helyszínen is nagy volt a látogatottság, közel 100-an vettek részt. A programot a Norvég Civil Támogatási Alap finanszírozta.

https://norvegcivilalap.hu

További képek: https://www.facebook.com/pg/zoldkapcsolat/photos/?tab=album&album_id=958162207541827