Mozdulj Diósgyőr! – családi nap 2015. 06. 07.

  2015. június 07-én, vasárnap a Zöld Kapcsolat Egyesület családi nappal várta a diósgyőri lakosokat: felnőtteket és gyerekeket egyaránt. A sportosabbak egész délutánon át zajló kispályás focibajnokságon mérhették össze erejüket. Ez alkalommal 6 csapat versengett – többen, mint a tavalyi év során rendezett bajnokságok alkalmával. Az Ökológiai Intézet Alapítvány fajátékokkal, sorversennyel várta a kisebbeket és … “Mozdulj Diósgyőr! – családi nap 2015. 06. 07.” bővebben

 

2015. június 07-én, vasárnap a Zöld Kapcsolat Egyesület családi nappal várta a diósgyőri lakosokat: felnőtteket és gyerekeket egyaránt.

A sportosabbak egész délutánon át zajló kispályás focibajnokságon mérhették össze erejüket. Ez alkalommal 6 csapat versengett – többen, mint a tavalyi év során rendezett bajnokságok alkalmával.

Az Ökológiai Intézet Alapítvány fajátékokkal, sorversennyel várta a kisebbeket és a nagyobbakat. Zöld háztartás témakörben is lehetett informálódni. A kerékpározás népszerűsítéseként banánturmixot lehetett láberővel tekerve készíteni. A KRESZ ismeretek elmélyítésre pedig óriástárssal és óriásmemorival vártuk a résztvevőket. Akik még mindig nem fáradtak el, azokat sorversenyre hívtuk. Az édesszájúak pedig lekváros kenyérevő versenyen vehettek részt.
A nagyszámú gyereksereg pihenésképpen kézműves játszóházban élhette ki a kreativitását a TerrAltrix Alapítvány jóvoltából: festés, agyagozás, arcfestés.
A Kisgergely Fagyizó jóvoltából egy-egy gombóccal vártuk a játékokban résztvevőket, jutalomként. A miskolci Tourinform felajánlásának köszönhetően további ajándékok kerültek szétosztásra úgy, mint naptárak, vonalzók, órarendek. A helyszínen Novák Józsefné képviselő asszony tartott “nyílt fogadóórát”, ahol a helyiek kereshették meg a problémáival. Közel 120-an vettek részt a programon, melyet a Norvég Civil Támogatási Alap finanszírozta.
https://norvegcivilalap.hu/

További képek: https://www.facebook.com/pg/zoldkapcsolat/photos/?tab=album&album_id=954590137899034