Aszalói “zöld játszótér”

2016. július 5-én (kedden) az aszalói Gőöz József Általános Iskolában jártunk, de már a sulinak vége, így a szokásos tanítás helyett Erzsébet tábor volt a diákok számára. Játékaink nagy részét magunkkal vittük, a fiatalok pedig  9-12:00-ig különböző interkatív programokon vehettek részt. Nagyon nagy volt az érdeklődés, figyelmesen hallgattak minket és a különféle interkatív játékokkal játszva … “Aszalói “zöld játszótér”” bővebben

2016. július 5-én (kedden) az aszalói Gőöz József Általános Iskolában jártunk, de már a sulinak vége, így a szokásos tanítás helyett Erzsébet tábor volt a diákok számára.

Játékaink nagy részét magunkkal vittük, a fiatalok pedig  9-12:00-ig különböző interkatív programokon vehettek részt. Nagyon nagy volt az érdeklődés, figyelmesen hallgattak minket és a különféle interkatív játékokkal játszva tanulhatták meg, hogyan lehetnek tudatosabbak a saját környezetükben. Az elektromos bringán telefont lehetett tölteni, rádiót hallgatni, lámpával világítani, és egy ventillátort működtetni, mindezt azért, hogy lássák, hogy mit is jelent igazán az energia. Aztán még napelemes játékokkal mélyítették tovább az ismereteket. A komposztálás rejtelmeit pedig óriástársas és puzzle kirakásán keresztül ismerhették meg. Kis kukákkal játszva pedig a helyes hulladékválogatást gyakorolhatták. Köszönjük a meghívást és a lelkes munkatársaknak a segítségét, akik még a tűző napon “aszalódva” is örömmel tevékenykedtek a fiatalabb generációért és az ő jövőjükért.

(További képek a Zöld Kapcsolat Egyesület Facebook oldalán)