I. Nőnapi Tekerés Miskolcon

Csaknem negyvenen érkeztek kerékpárral vasárnap a Diósgyőri Várhoz az MRCC és a Zöld Kapcsolat Egyesület invitálására. Kicsik, nagyok, idősebbek, lányok, asszonyok jelentős támogatással, hiszen a fiúk és férfiak is szép számmal szegődtek kísérőnek a télűző, tavaszköszöntő nőnapi programon. A hideg idő ellenére is remek hangulatot csak fokozta, hogy Loopy, a miskolci farkas is a csapattal … “I. Nőnapi Tekerés Miskolcon” bővebben

Csaknem negyvenen érkeztek kerékpárral vasárnap a Diósgyőri Várhoz az MRCC és a Zöld Kapcsolat Egyesület invitálására.

Kicsik, nagyok, idősebbek, lányok, asszonyok jelentős támogatással, hiszen a fiúk és férfiak is szép számmal szegődtek kísérőnek a télűző, tavaszköszöntő nőnapi programon. A hideg idő ellenére is remek hangulatot csak fokozta, hogy Loopy, a miskolci farkas is a csapattal tartott és mindenkinek jutott egy-egy integetés, egy-egy ölelés részéről.

Az MRCC kerékpárosai nyugodt tempóban kísérték fel a konvojt Lillafüredre, ahol a Zöld Kapcsolat önkénteseinek köszönhetően nagyszerű hangulatú piknik kerekedett. A beérkezők finom házi sütiket, kencéket kóstolhattak meleg tea kíséretében.

Gál Erika az MRCC, és F. Nagy Zsuzsanna a Zöld Kapcsolat Egyesület ajándékaként emléklapot és medált nyújtott át a résztvevőknek.

Öt szerencsés hölgy nevét pedig Loopy sorsolta ki, ők boldogan ölelték magukhoz nyereményüket, egy-egy Miskolci Csajok a Bicajon emblémával ellátott pólót, melyet egyébként Kocsis Emese grafikusnak köszönhetően viselhetnek egyre többen a városban. A bicajos Nunó egyre népszerűbb és a következő eseményeken újabb hölgyeknek lehet esélye arra, hogy magukénak tudhassák.

Az ötletgyűjtő jegyzetlapokra a kézjegyekkel együtt fel is került néhány javaslat: pl. úti cél lehetne Lillafüred-Bükkszentkereszt, például húsvéti tojáskereső tekerés során.  Minden elismerésünk és köszönetünk a csatlakozóknak, segítőinknek, önkénteseinknek és persze Loopynak. Igazán jóra sikeredett az első Nőnapi Tekerés Miskolcon.

(További képek a Zöld Kapcsolat Egyesület Facebook oldalán)

2.album 3.album