Nemzeti parkos, civil szakemberek találkozója

Kedden a miskolci civil szervezetek képviselőivel és a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságának munkatársaival eszmecserét folytattunk a kezelési tervről, s az ökoturisztikai kérdésekről. A fajvédelemtől az illegális hulladékelhelyezésen át, a sportrendezvények szervezéséig, csaknem két tucat konkrét ügyben történt egyeztetés. A BAZ Megyei Természetjáró Szövetség, Miskolci Gombász Egyesület, Marcel Loubens Barlangkutató Egyesület, Herman Ottó Sportegyesület, MRCC, Zöld … “Nemzeti parkos, civil szakemberek találkozója” bővebben

Nemzeti parkos

Kedden a miskolci civil szervezetek képviselőivel és a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságának munkatársaival eszmecserét folytattunk a kezelési tervről, s az ökoturisztikai kérdésekről. A fajvédelemtől az illegális hulladékelhelyezésen át, a sportrendezvények szervezéséig, csaknem két tucat konkrét ügyben történt egyeztetés.

A BAZ Megyei Természetjáró Szövetség, Miskolci Gombász Egyesület, Marcel Loubens Barlangkutató Egyesület, Herman Ottó Sportegyesület, MRCC, Zöld Kapcsolat Egyesület személyesen, a Zöld Sportok Klubja és Kerékpáros Miskolc Egyesület előzetesen kérdéseket juttatott el a találkozóra.

Ez alkalommal sikerült egymás álláspontjait, javaslatait megismerni, melyekről még részletesebben is beszámolunk.

Ami biztos, hogy a program végén mindenki indokoltnak látta a folytatást, hogy a miskolci szervezeteknek legyen rendszeresen lehetősége az igazgatóság munkatársaival átfogó, vagy tematikus témákban találkozni.

(További képek a Zöld Kapcsolat Egyesület Facebook oldalán)