II. Mozdulj Diósgyőr! családi és sportnap 2014.05.31.

 (Gyereknappal, parkszépítéssel egybekötve) 2014. május 31-én, szombaton a Zöld Kapcsolat Egyesület pótgyereknappal várta a diósgyőri lakosokat: felnőtteket és gyerekeket egyaránt. Parkgondozásra invitáltuk a programon résztvevőket, melyhez többen csatlakoztak. Ennek keretében a parkot tették tisztábbá (szemétszedés) és a korábban elültetett fák körüli rész került rendbetételre. Több zsák szemetet szedtek össze a csatlakozók, akiket kisebb ajándékokkal jutalmaztunk … “II. Mozdulj Diósgyőr! családi és sportnap 2014.05.31.” bővebben

 (Gyereknappal, parkszépítéssel egybekötve)

2014. május 31-én, szombaton a Zöld Kapcsolat Egyesület pótgyereknappal várta a diósgyőri lakosokat: felnőtteket és gyerekeket egyaránt.
Parkgondozásra invitáltuk a programon résztvevőket, melyhez többen csatlakoztak. Ennek keretében a parkot tették tisztábbá (szemétszedés) és a korábban elültetett fák körüli rész került rendbetételre. Több zsák szemetet szedtek össze a csatlakozók, akiket kisebb ajándékokkal jutalmaztunk (újratollak, zöld kiadványok, lufi).

A sportosabbak egész délutánon át zajló kispályás focibajnokságon mérhették össze erejüket. Ez alkalommal Tábori Sport Kispályás Focikupa zajlott, ahol most 4 csapat versengett. A nyertes Csontdarálók csapat egy évig birtokolhatja a vándorkupát.

Ezen kívül rollert, gördeszkát lehetett kipróbálni az ügyességi pályán. Banánturmixot tekerhettek az egyesületünk erre kialakított biciklién- kicsik és nagyok is élvezték!
Az édesszájúakat pedig lekvároskenyér-evő versennyel is vártuk.

A nagyszámú gyereksereg pihenésképpen kézműves játszóházban élhette ki a kreativitását a TerrAltrix Alapítvány jóvoltából: festés, papírvirág készítés, arcfestés. Az Ökológiai Alapítvány óriástárssal, fajátékokkal várta a kisebbeket és a nagyobbakat.

A Szorgoskert Nonprofit Kft jóvoltából a gyerekek csacsifogatolhattak.

További képek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.766938789997504.1073741845.503126829712036&type=1

Képek: P. Balázs