Kutyajónapok a bulgárföldi városrészben

Bulgárföld, 2016.04.17. A Norvég Civil Alap támogatásának jóvoltából ismét kutyajónappal vártuk a helyi lakosokat a Bulgárföldön, vasárnap (április 17-én). Igazi kis közösségi program sikeredett belőle. A kutyások megint kipróbálhatták az ebjükkel az agility pályát, a fiatalok játszottak, míg az idősebbeket kifejezetten a palánta “mozgatta meg” és őket is megmosolyogtatták a kisebb-nagyobb állatkák. A nap vége … “Kutyajónapok a bulgárföldi városrészben” bővebben

Bulgárföld, 2016.04.17.

A Norvég Civil Alap támogatásának jóvoltából ismét kutyajónappal vártuk a helyi lakosokat a Bulgárföldön, vasárnap (április 17-én).

Igazi kis közösségi program sikeredett belőle. A kutyások megint kipróbálhatták az ebjükkel az agility pályát, a fiatalok játszottak, míg az idősebbeket kifejezetten a palánta “mozgatta meg” és őket is megmosolyogtatták a kisebb-nagyobb állatkák. A nap vége madárcsicsergés közepette füvön ülősre és kiskutya simogatósra sikeredett. A park rendezettségének köszönhetően a helyi szalonnasütőt tettük egy kicsit rendbe (szemétszedés). A program további folytatása támogatás által valósulhat meg.

 

További képek: https://www.facebook.com/pg/zoldkapcsolat/photos/?tab=album&album_id=1117453828279330