Kutyajónapok a diósgyőri városrészben

2016. március 25-én (pénteken) az Árpád utcai lakótelepen élőket számos programmal vártuk a Baráthegyi Közösségi Parkban, a fenntartható lakótelepi közösségekért. KUTYAJÓNAPPAL vártuk a gazdikat, kutyákat és a kutyákat szeretőket, hogy a felelős állatartást népszerűsítsük. A gyerekek játékos feladatokat oldhattak meg, ami nagyon jól sikerült, ugyanis még a legkisebbek is tisztában voltak azzal, mi jó a … “Kutyajónapok a diósgyőri városrészben” bővebben

2016. március 25-én (pénteken) az Árpád utcai lakótelepen élőket számos programmal vártuk a Baráthegyi Közösségi Parkban, a fenntartható lakótelepi közösségekért.

KUTYAJÓNAPPAL vártuk a gazdikat, kutyákat és a kutyákat szeretőket, hogy a felelős állatartást népszerűsítsük. A gyerekek játékos feladatokat oldhattak meg, ami nagyon jól sikerült, ugyanis még a legkisebbek is tisztában voltak azzal, mi jó a kutyáknak és mi nem… A Borsod Dogsport Kft. jóvoltából a kutyák és gazdáik ügyességi pályán tehették próbára magukat. A Miskolci Állatsegítő Alapítvány munkatársai pedig az örökbefogadás lehetőségeit és a munkájukat mutatták be, adomány fejében pedig támogatni lehett a további munkájukat….

További képek: https://www.facebook.com/pg/zoldkapcsolat/photos/?tab=album&album_id=1100377013320345