Komposztmester képzés

Rendkívül tartalmas két napot tölthettek Kökény Attilával (talajdoki) azok, akik a komposztálás, a vegyszermentes talajmegújító gazdálkodás iránt érdeklődtek és jelentkeztek komposztmester képzésünkre. A hétvégén a legfrissebb ismeretek, terepi tapasztalatok mellett még laborgyakorlatot is szerezhettek, csaknem tíz különböző (háztartási és alom) komposztot bevizsgálva. Komposzttea készítése során sikerült életre kelteni a talajélet szemmel nem látható parányait. Ezáltal … “Komposztmester képzés” bővebben

Rendkívül tartalmas két napot tölthettek Kökény Attilával (talajdoki) azok, akik a komposztálás, a vegyszermentes talajmegújító gazdálkodás iránt érdeklődtek és jelentkeztek komposztmester képzésünkre.

A hétvégén a legfrissebb ismeretek, terepi tapasztalatok mellett még laborgyakorlatot is szerezhettek, csaknem tíz különböző (háztartási és alom) komposztot bevizsgálva. Komposzttea készítése során sikerült életre kelteni a talajélet szemmel nem látható parányait. Ezáltal alkalom adódott arra, hogy új vizsgálati szempontokkal gazdagodva térhessenek haza a résztvevők, és sikeresen alkalmazhassák az itt tanultakat. Miskolc, 2017. március 6.

(További képek a Zöld Kapcsolat Egyesület Facebook oldalán)