Bükki Kerékpáros Teljesítménytúra 2017.09.16.

Immáron 12. alkalommal népesítették be bicajosok a Bükk Kis- és Nagyfennsíkját. 266-an bizonyították, hogy milyen jó is két keréken közlekedni – kortól, nemtől, edzettségtől függetlenül, ahol a bükki terep sem jelentett akadályt, sőt! Felüdülés volt a természet szépsége. Külön köszönet a Zöld Önkéntesek Miskolcon csapatának és mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult a program sikerességéhez! Gratulálunk … “Bükki Kerékpáros Teljesítménytúra 2017.09.16.” bővebben

Immáron 12. alkalommal népesítették be bicajosok a Bükk Kis- és Nagyfennsíkját.

266-an bizonyították, hogy milyen jó is két keréken közlekedni – kortól, nemtől, edzettségtől függetlenül, ahol a bükki terep sem jelentett akadályt, sőt! Felüdülés volt a természet szépsége.

Külön köszönet a Zöld Önkéntesek Miskolcon csapatának és mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult a program sikerességéhez!

Gratulálunk a távokon résztvevőknek! Tiszteletre és csodálatra méltó a résztvevők elszántsága és kitartása – volt 11 éves lány a 110-en, hallássérült fiatalember, 83 éves férfi a 80 km, évek óta visszatérő résztvevők, apukák, anyukák, csapatok, baráti társaságok és még sorolhatnánk… Az ország legkülönböző pontjaiból!

Számokban:
30 km 21 fő
50 km 96 fő
80 km 69 fő
110 km 80 fő

Több, mint 30 önkéntes,
2 havi intenzív szervezés,
45 kg kenyér,
10 üveg szörp,
több mint, 1000 csokoládé és a piros zsíros kenyér 🙂
…és még sorolhatnánk!

Köszönjük, hogy idén is velünk tekertetek!

A programot támogatták: Egererdő ZRt Északerdő Zrt Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Toti Pékség Kelet-Alfi-Ker Észak-Kelet Pro-Coop Zrt. Jövőre találkozunk!

(További képek a Zöld Kapcsolat Egyesület Facebook oldalán)