Lecsófesztivál 2017

2017. augusztus 5-én (szombaton) az VII. Miskolci Lecsó- és Pecsenyefesztiválnak a Majális-park adott otthont, amin egyesületünk is részt vett. Szokásunkhoz híven a látogatókat játékos formában ismertettük meg a  környezettudatos életmód elemeivel: fajátékokkal próbára tehették ügyességüket, honos halfajokat foghattak ki a Lavór-tó vizéből, a nagyra nőtt óriástársassal pedig a hulladékcsökkentéssel és szelektálással kapcsolatban bővíthették tudásukat. A … “Lecsófesztivál 2017” bővebben

2017. augusztus 5-én (szombaton) az VII. Miskolci Lecsó- és Pecsenyefesztiválnak a Majális-park adott otthont, amin egyesületünk is részt vett.
Szokásunkhoz híven a látogatókat játékos formában ismertettük meg a  környezettudatos életmód elemeivel: fajátékokkal próbára tehették ügyességüket, honos halfajokat foghattak ki a Lavór-tó vizéből, a nagyra nőtt óriástársassal pedig a hulladékcsökkentéssel és szelektálással kapcsolatban bővíthették tudásukat. A játékok a kisebbek és a nagyobbak között is sikert arattak. Az egyesületünk önkéntesei beneveztek a Lecsófőző versenyre- nézzétek meg a képeken,  milyen serényen tevékenykedtek!

(További képek a Zöld Kapcsolat Egyesület Facebook oldalán)