Fazekas Nap 2017.06.13.

Idén is meghívást kaptunk a Fazekas Utcai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola „Fazekas-napi” rendezvényére, ahol a “zöld” játékainkkal színesítettük a programot, egy kicsit természetközelivé téve a napot.Játékaink során a gyerekek ellátogathattak  a vízi és föld alatti világba is. Őshonos halakat foghattak ki a “Lavór tóból” majd óriástársas segítségével a talajlakó, komposztálást segítő kis barátainkkal … “Fazekas Nap 2017.06.13.” bővebben

Idén is meghívást kaptunk a Fazekas Utcai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola „Fazekas-napi” rendezvényére, ahol a “zöld” játékainkkal színesítettük a programot, egy kicsit természetközelivé téve a napot.Játékaink során a gyerekek ellátogathattak  a vízi és föld alatti világba is. Őshonos halakat foghattak ki a “Lavór tóból” majd óriástársas segítségével a talajlakó, komposztálást segítő kis barátainkkal ismerkedhettek.
A Kukatündér vezetésével szelektáltunk is, hogy tisztább és élhetőbb legyen a környezetünk. Végül egy zöld házikót is berendeztünk, ahol meg mutattuk, hogy a tudatos és felelős döntésünk a házunk minden táján felbukkan. Köszönjük a meghívást és az önkénteseink segítségét!

(További képek a Zöld Kapcsolat Egyesület Facebook oldalán)