Autómentes Nap – 2018

Ismét nagy erőkkel készülődtünk a miskolci Mobilitási Hét zárásaként, a Factory Aréna által szervezett Autómentes Napra. A Zöld Kapcsolat Egyesülettel, önkénteseinkkel együtt rendkívül fontosnak tartjuk, hogy nagyobb szerephez jussanak a környezetkímélő közlekedési formák: a kerékpározás, a közösségi közlekedési eszközök, netán a gyaloglás. Sajnos, a hirtelen lehűlt levegő és megeredő eső, az idén, a vártnál kevesebb … “Autómentes Nap – 2018” bővebben

Ismét nagy erőkkel készülődtünk a miskolci Mobilitási Hét zárásaként, a Factory Aréna által szervezett Autómentes Napra.

A Zöld Kapcsolat Egyesülettel, önkénteseinkkel együtt rendkívül fontosnak tartjuk, hogy nagyobb szerephez jussanak a környezetkímélő közlekedési formák: a kerékpározás, a közösségi közlekedési eszközök, netán a gyaloglás.

Sajnos, a hirtelen lehűlt levegő és megeredő eső, az idén, a vártnál kevesebb érdeklődőt vonzott a Városház teret betöltő sokszínű programokhoz.

A legkitartóbbak mégis aktívan részt vettek foglalkozásainkon: óriás KRESZ társasoztak, turmixot tekertek kerékpárral, Mobilitási Totót töltöttek és fajátékokkal ügyeskedtek.

Arra biztatjuk őket és mindenki mást is, hogy a hétköznapokban is gondolják át, miként járulhatnak hozzá városunk élhetőbbé tételéhez, például a közlekedési szokásaik megváltoztatása révén.

Ezúton is köszönjük a partner szervezeteknek, Zöld Önkéntes csapatunknak, a Miskolci Csajok a Bicajon csoportnak, a miskolci középiskolák közösségi szolgálatosainak az egész Mobilitás Heti együttműködést!

Kapcsolat a Zöld Kapcsolathoz:
info@zoldkapcsolat.hu

(További képek a Zöld Kapcsolat Egyesület Facebook oldalán)