Öko játékklub II.

2018. november 29-én (csütörtökön) a játszva tanulás, és a közösségépítés elvét használva ÖKO JÁTÉKKLUB-bot tartottunk második alkalommal a Teleki Tehetséggondozó Kollégium diákjai számára. A 8 alkalmas programsorozat során egy rövid kis csapatépítő-átmozgató játékkal indítottunk. Utána röviden és szemléletesen tálalva ismerkedhetnek meg a résztvevők egy-egy környezetvédelmi problémával és annak lehetséges megoldási lehetőségeivel. A mostani alkalommal a … “Öko játékklub II.” bővebben

2018. november 29-én (csütörtökön) a játszva tanulás, és a közösségépítés elvét használva ÖKO JÁTÉKKLUB-bot tartottunk második alkalommal a Teleki Tehetséggondozó Kollégium diákjai számára.

A 8 alkalmas programsorozat során egy rövid kis csapatépítő-átmozgató játékkal indítottunk. Utána röviden és szemléletesen tálalva ismerkedhetnek meg a résztvevők egy-egy környezetvédelmi problémával és annak lehetséges megoldási lehetőségeivel.

A mostani alkalommal a műanyag mizéria került “terítékre”. A diákok nem is hallottak az EU tervezett lépéséről- mégpedig, hogy 2021-től a műanyagok betiltását tervezi.

A klub záró elemeként szabad társasozás (kártya és táblajáték) várt a fiatalokra.

 

A programot a Zöld Forrás 2018. pályázatának, PTKF/458/2018. azonosító számú, „Ismeretterjesztés és gyakorlathoz segítés a nagyvárosi alkalmazkodás jegyében” című projektjének finanszírozásával valósítottuk meg.

(További képek a Zöld Kapcsolat Egyesület Facebook oldalán)