Ökokertész praktikák elméletben és gyakorlatban

A Miskolci Autista Alapítvány néhány hete átadott, szakáldi Barka Falusi Vendégházában öko-kertész tanácsadást és magbörzét szerveztünk a Zöld Kapcsolat Egyesület tagjaival, a Magház Közösségi Hálózat képviselőivel. A szelíd növényvédelemről és a magfogás praktikáiról hallhattak előadásokat a megjelentek, majd a programban magbörze és a kert megújítása következett. A hideg eső ellenére, az alapítvány munkatársainak, helyi fiatal … “Ökokertész praktikák elméletben és gyakorlatban” bővebben

A Miskolci Autista Alapítvány néhány hete átadott, szakáldi Barka Falusi Vendégházában öko-kertész tanácsadást és magbörzét szerveztünk a Zöld Kapcsolat Egyesület tagjaival, a Magház Közösségi Hálózat képviselőivel.

A szelíd növényvédelemről és a magfogás praktikáiról hallhattak előadásokat a megjelentek, majd a programban magbörze és a kert megújítása következett.

A hideg eső ellenére, az alapítvány munkatársainak, helyi fiatal családok, valamint autista gondozottak közreműködésével elkészítettünk egy gyógynövény spirált és kialakítottunk egy kerti kis tavat.

A fáradtságos munka közben krumplilángos, aszalványos sütemények, rebarbarás ás padlizsános falatkák, házi innivalók biztosították az éltető energiát.

Köszönjük mindenki közreműködését és fáradozását!

(További képek a Zöld Kapcsolat Egyesület Facebook oldalán)